«

»

Tulkkilantien hidastetöyssyt aiheuttivat peräänajon

Hidastaneen pakettiauton vasen takakulma kärsi onnettomuudessa vaurioita.

Hidastaneen pakettiauton vasen takakulma kärsi onnettomuudessa vaurioita.

Kokemäen Tulkkilantielle vanhan yhteiskoulun edustalle sijoitetut hidastetöyssyt aiheuttivat liikenneonnettomuuden torstaina aamupäivällä.

Vanhemman mieshenkilön kuljettama henkilöauto törmäsi töyssyihin hidastaneen pakettiauton perään kello kymmenen jäljestä torstai-aamuna.

Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello 10.20. Onnettomuudesta selvittiin ilman henkilövahinkoja.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje