«

»

Kokemäellä juhlistettiin itsenäisyyttä – Katso koko tilaisuus videolta

Kokemäen koulukeskuksen auditoriossa järjestettiin itsenäisyyspäivän juhlatilaisuus.

Juhlapuhujana oli paikalla Perussuomalaisten kansanedustaja Laura Huhtasaari. Hän muistutti, että tärkeät suhteet Yhdysvaltoihin ja erityisesti Venäjään ovat Suomelle edelleenkin elinehto.

-Trumpin tarina vapaan maan johtajana on vielä kirjoittamaton. On hyvä, jos Trump saa lisättyä yritystoimintaa Amerikkaan. Suomalaiset ovat aina olleet parempia myymään yrityksille, ei niinkään kuluttajille. Yhdysvalloissa talouden piristyminen tuo myös meille vientimahdollisuuksia, totesi Huhtasaari.

Juhlassa luovutettiin myöskin erilaisia tunnustuksia. Pro Kokemäki-palkinnon luovutti kaupunginjohtaja Reijo Siltala sekä valtuuston puheenjohtaja Harri Kivenmaa Karimaan puuhtarhalle. Myös Vuoden yrittäjä, K. Hemmilä Oy sekä jaettiin kulttuuripalkinto ja Kotiseutuliiton kultainen ansiomerkki.

Oheisella videolla on tallenteena tilaisuus kokonaisuudessaan.

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Juhlapuhuja, kansanedustaja Laura Huhtasaari. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Tervehdyssanat olivat jäädä lausumatta Juhani Oksaselta (vas), mutta hätiin rientänyt valtuuston puheenjohtaja Harri Kivenmaa sai lopulta mikrofonin kytkettyä päälle. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Sali oli lähes täynnä. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje