«

»

Täysperävaunu törmäsi ojaan ajaneeseen yhdistelmään

Huittisten Helsingintiellä Kiviniityn rampissa sattui maanantaina aamupäivällä kahden rekan välinen liikennevahinko.

Puolalainen puoliperävaunullinen rekka oli ajamassa Vt2:ta Pori nsuunnasta ja ajoneuvon tarkoituksena oli nousta rampista kohti Huittisten keskustaa. Ramppi oli kuitenkin peilijäässä ja rekka ajautui rampista suoraan vastaantulevan kaistan yli ojaan.

Samaan aikaan suomalainen täysperävaunullinen rekka oli tullut rampista alas Helsingintielle. Tämä törmäsi puolalaisen rekan perävaunuun.

Henkilövahingoilta vältyttiin.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje