«

»

Ohi ajanut auto jarrutti ohitettavan edessä – ja kolahti

Harjavallassa kantatie 43:lla sattui peräänajo ohitustilanteen jälkeen maanantai-iltana.

Kello 16.30 aikaan porilainen iäkäs kuljetttaja oli näyttänyt takaansa tulleelle autolle vilkulla ohitusmerkkiä. Takana ajanut ulvilalainen oli lähtenyt ohittamaan.

Välittömästi ohituksen jälkeen ulvilalainen painoi jarrua siten, että ohitettu auto törmäsi ohiajaneen auton perään.

Toisen eteen jarruttanut ulvilalainen totesi poliisin mukaan syyksi ohitetun pitäneen päällä kaukovaloja ohitustilanteen jälkeen.

Molemmat ajoneuvot vaurioituivat törmäyksessä. Henkilövahingoilta vältyttiin.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje