«

»

Tukkirekan perävaunu kaatui tielle Huittisissa

Huittisissa VT2:lla heittelehtimään lähtenyt tukkirekan perävaunu kaatui maanantaina aamupäivällä.

Porin suuntaan matkalla olleen yhdistelmän vaunu ajautui Poliisin mukaan tien oikeaan reunaan ja kaatui. Kuormana olleet tukit vierivät kaatuneesta kärrystä ojaan. Perävaunu jäi poikittain tielle, josta kuljettaja onnistui saada siirrettyä sen omalle kaistalleen.

Tapahtuneessa ei ollut muita osallisia. Henkilövahingoilta vältyttiin.

Tienpinta oli tapahtumahetkellä +3 astetta ja erittäin liukas ja jäinen.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje