«

»

Harjavallassa nopeusrajoituksen tuplannut ajoi suoraan tutkaan

Satakunnantiellä Harjavallassa poliisi mittasi nakkilalaisen miehen kuljettamalle henkilöautolle 105 km/h nopeuden.

Alueella oli voimassa 50 km/h nopeusrajoitus. Lisäksi tienpinta oli lumen ja jään peitossa. Miehen ajokortti päätyi poliisin haltuun ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Teko tapahtui sunnuntaina noin kello seitsemän aikaan illalla.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje