«

»

Töhrijät tunkeutuivat hengenvaaralliselle alueelle

Ulvilan Vainiolassa tunkeuduttiin hengenvaara-kylteistä huolimatta aidatulle alueelle.

Vainiolan sähköaseman rakenteissa havaittiin spray-maalille tehtailtuja graffitteja tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tuhritun sähköaseman kautta koko Ulvilan kaupunki saa kaiken käyttämänsä sähkön.

Alue on välittömästi hengenvaarallinen, koska ihminen toimii suurjännitealueella sulakkeena. Poliisi varoittaakin toiminnan vaarallisuudesta ja toivoo vanhempien keskustelevan lastensa sekä erityisesti nuorten kanssa asiasta.

Kyseistä tapausta poliisi tutkii vahingontekona.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje