«

»

Haapionkatu on kouluaamuisin tukossa ja ”sangen vaarallinen”

Liikuntahallin työmaa. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Uuden liikuntahallin valmistumisen jälkeen ovat liikennejärjestelyt olleet Haapionkadulla sangen vaaralliset. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäellä on jätetty valtuustoaloite koskien Haapionkadun liikennejärjestelyjä.

Yhdeksi ongelmaksi aloitteeln laatijat mainitsevat koululaisia kuljettavat bussit, jotka pysäköivät ajoradalle liikuntahallin edustalla. Linja-autot liikenteen tukkimisen lisäksi haittaavat näkyvyyttä samalla, kun koululaiset ryntäävät sankoin joukoin kadun yli yläkoulun puolelle.

-Oppilaiden juoksennellessa autojen välissä, vaikkakin korotettuja suojateitä käyttäen, vaikuttavat katuosuuden nykyiset liikennejärjestelyt epäonnistuneilta ja sangen vaarallisilta, aloitteesa todetaan.

Aloitteen ovat allekirjoittaneet valtuutetut Pasi Rännäli, Kauko Ketola ja Mikko Laiho. Kokemäen kaupunginhallitus päätti maanantaina lähettää aloitteen Haapionkadun koululaisliikennöinnin uudelleenjärjestämisestä teknisen lautakunnan valmisteltavaksi.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje