«

»

Uusi talvi tulossa ehkä jo loppuviikolla

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Talvi tuli ja sitten se pian jo menikin.

Jo maanantai-iltana elohopea kohosi plussan puolelle, ja tiistain puolella alkoivat vesisateet. Ilmatieteen laitoksen ennusteen mukaan lämpötilat pysyvät pakkasella vielä keskiviikko-iltaan.

Kokemäen täsmäennusteen mukaan torstaina saataisiin lumisateita. Pakkasta on ennustettu myöskin viikonlopulle sekä ensi viikolle jopa yli kymmentä astetta.

Ennuste tarkentuu ajan myötä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje