«

»

Kokemäkeläinen limusiiniskootteri nousi valtakunnallisiin otsikoihin

Poistettu ilmoitus löytyi vielä Googlen välimuistista. Kuva: Tori.fi/ kuvankaappaus

Kokemäellä päitä kääntänyt kolme metriä pitkä limusiiniskootteri nousi MTV3:n uutisiin.

Tori.fi-sivustolla myyntiin laitettu skootteri on paikkakuntalaisen Matti Vuorisen päähänpistosta syntynyt projekti, joka sai muutama vuosi sitten myöskin rekisterikilvet.

Asiasta aiemmin kertoneen Mtv3:n mukaan netti-ilmoitus keräsi yli 50 000 katselua sekä useita yhteydenottoja. Skootterista tarjottiin jopa 10 000 euroa, muttei Vuorinen kuitenkaan siitä tuollakaan summalla hennonnut luopua.

Tällä hetkellä ilmoitus on jo poistettu netistä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje