«

»

Kokemäki investoi katuvalaistuksen uusimiseeen

Katuvalaisusta Kokemäen keskustassa.

Kokemäen vuoden talousarviossa on varattu yhteensä 300 000 euroa katuvalaistuksen uusimiseen.

Katuvaloja on tarkoitus uusia asemakaava-alueella sekä Yttiläntiellä.

Enertel Oy on laatinut kaupungille valaistussuunnitelmat. Suunnitelmien mukaan Yttiläntiellä uusittaisiin niin valaisinpylväät, kuin sähkökaapelit ja jalustat.

Lisäksi on päätetty ottaa uusien valaisimien kohdalla käyttöön ilta/ yöajan himmennykset, joiden käytöstä päättää tapauskohtaisesti katu- ja puistomestari.

Urakka on tarkoitus kilpailuttaa ja tuoda teknisen lautakunnan päätettäväksi. Lautakunta käsittelee asiaa huomenna tiistaina, jossa tehdään päätös katuvalaistuksen uusimissuunitelmien hyväksymisestä sekä urakkalaskenta-asiakirjoista.

Vastaavanlainen 300 000 euron investointi katuvalaistukseen suoritettiin myös vuonna 2016, jolloin määrärahoilla katuvaloja uusittiin Satakunnantiellä, Köyliöntiellä, Sonnilantiellä, Kakkulaistentiellä sekä valtatie 2:lla.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje