«

»

Yksityistieavustukset haettavissa Huittisissa

Huittisten yksityistieavustukset ilmoitetaan haettavaksi vuodelle 2017.

Hakemus tulee tehdä 31.3. kello 15 mennessä osoitteeseen Huittisten kaupunki, Tekninen palvelukeskus, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen.

Hakemuskaavakkeet saa teknisestä palvelukeskuksesta sekä kaupungin nettisivuilta. Myöhästyneet hakemukset jäävät käsittelemättä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje