«

»

Kokemäellä pian 30 miljoonaa velkaa

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen kaupunginhallitus käsittelee tänään maanantaina kolmen miljoonan euron lainaa.

Vuoden 2017 talousarviossa on varauduttu neljän miljoonan euron lisälainanottoon. Tämänpäiväisessä valtuuston kokouksessa käsitellään kolmen miljoonan euron kiinteäkorkoisen lainan ottoa Danske Bank Oyj:ltä.

Lainan aika on ehdotuksen mukaan kymmenen vuotta ja korko 0,84 prosenttia.

Kokemäen kaupungin kokonaisvelka oli 28.2.2017 yhteensä 24,9 miljoonaa euroa. Suurimpana lainoittajana n. 17 miljoonan euron osuudella on Kuntarahoitus ja toiseksi suurimpana Nordea 4,7 miljoonan euron osuudella.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje