«

»

Päivä ja yö tänään suunnilleen yhtä pitkät

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Tänään vietetään kevätpäiväntasauspäivää.

Kevätpäiväntasauksen aikoihin yö ja päivä ovat suunnilleen yhtä pitkät kaikkialla maapallolla, kumpikin 12 tuntia. Aurinko näyttää silloin nousevan suoraan idästä ja laskevan suoraan länteen.

Lähestyvästä keväästä kertoo myöskin kesäajan ottaminen käyttöön. Kellot siirretään kesäaikaan ensi sunnuntaina 26.3.2017 kello 3. Kelloja siirretään aamuyöstä tunnilla eteenpäin, eli kello kolmesta kello neljään.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje