«

»

Työväentalon korjauksiin 26 000 euroa avustusta

Suomen kotiseutuliitto on jakanut tänä vuonna avustuksia valtakunnallisesti 1,7 miljoonaa kohdennettuna seurantalojen korjauksiin.

Vasemmistoliiton Kokemäen osasto ry:lle avustusta myönnettiin 26 000 euroa. Avustuksen käyttötarkoitus tulee olemaan vuonna 1960 rakennetun työväentalo Rantalan kunnostus.

Yhteensä Satakuntaan avustuksia jaettiin 68 000 euron arvosta, josta riitti 25 000 euroa Euran Panelian Kotiseutuyhdistys ry:lle ja 17 000 euroa Siikaisiin Leväsjoen Kyläyhdistys ry:lle.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje