«

»

Työryhmä: Kokemäki säästää myymällä maitaan

Kokemäen säästöryhmä on saanut valmiiksi esityksensä noin puolen miljoonan euron säästöistä.

Asiasta kertovan Sydän-Satakunta-lehden mukaan esityksen mukaan olisi mahdollista säästää 450 000 euroa ilman Risten koulun lakkauttamista.

Aluksi työryhmän esityksessä piti olla kaavailtu muutamien kymmenien tuhansien eurojen säästöjä. Lisää ”säästöjä” työryhmä onnistui haalimaan myymällä kaupungin omaisuutta.

Lisäksi työryhmä esittää 10 000 euron porkkanarahaa henkilökunnan työhyvinvointiin, jolla olisi tarkoitus saada aikaan säästöjä sairauslomista.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje