«

»

Kuntavaaliehdokkaat viime hetken tentissä – Video

Kiersimme Kokemäen keskustassa viime hetken vaalityötä tekevien kuntavaaliehdokkaiden parissa.

Esittäytymässä olivat Kokoomus, Keskusta, Demarit ja Vasemmistoliitto. Oheisella videolla haastateltu kyseisten puolueiden ehdokkaita.

Kyselimme kaikilta saatavilla olevilta puolueilta kantaa kyläkouluihin, kunnallisveroon, leikkauksiin sekä ”Herrojen venelaituriin” eli Tulkkilan rantaan rakennettuun sadan tuhannen euron laituriin.

Kannattaa tutustua videoon ennen äänestyspäätöksen tekemistä. Kaikki ratkeaa sunnuntaina 9.4. jolloin päätetään kaupungille suunta. Muista myös muut puolueet, jotka eivät nyt viime hetkellä olleet makkaroiden, kasvien siementen, lettujen tai ruusujen kanssa lahjomassa ehdokkaita.

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje