«

»

Kaksi miestä tappeli Huittisissa

Huittislaisessa ravitsemusliikkeessä tapahtui lauantaina varhain aamuyöllä pahoinpitely.

Kahden entuudesta toisensa tunteneen miehen välienselvittely johti siihen, että toista miehistä epäillään pahoinpitelystä. Uhri oli kaatunut pahoinpitelyn seurauksena päin baaritiskiä. Hän sai jatkohoitoa vaativia vammoja.

Päivitetty 29.4. klo 19.34: Korjattu otsikon kirjoitusvirhe, kiitos lukijalle vinkistä.

1 comment

  1. Eikös niin

    Kaksi miestä tappeli tai miehet tappelivat.

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje