«

»

Rekkakuski kolaroi maistissa Huittisissa

Huittisten Mommolankaari 41 kohdalla sattui sunnuntaina iltapäivällä henkilöauton ja kuorma-auton välinen kolari.

Kapealla hiekkatiellä vastakkaisista suunnista tulleet henkilö- ja kuorma-auto törmäsivät etukulmistaan toisistaan. Onnettomuudesta selvittiin ilman henkilövahinkoja, mutta ajoneuvot vaurioituivat pahoin.

Kuorma-auton kuljettaja puhalsi kolarin jälkeen 0,61 mg/l. Poliisi epäilee kuljettajaa törkeästä rattijuopumuksesta. Asian tutkinta jatkuu vielä nimikkeellä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

1 comment

  1. NäkijäKokija

    Ei tainnut olla varsin rekkakuski… Iso pakettiauto, ilmeisesti kuorma-autoksi rekisteröity törmäili… Tietenkin kuljettaja ammatiltaan voi olla rekkakuski, en tiedä, ehkä toimittaja tietää…

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje