«

»

Kokemäen ainoa pankkiautomaatti poissa käytöstä ilkivallan takia

S-marketin seinässä sijaitseva Kokemäen ainoa pankkiautomaatti tuhottiin kirveellä lauantaina iltapäivällä.

Kello 12.45 lauantaina Otto-automaatin näyttö rikottiin kirveellä. Tuhotyöllä ei kuitenkaan saatu rahaa automaatista.

Silminnäkijä onnistui nappaamaan tekijän rekisteritunnuksen ylös tämän paetessa paikalta. Teon motiivi ei toistaiseksi ole tiedossa.

-Joku ei ole saanut varmaankaan rahaa tarpeeksi tai ei ollenkaan, kun hermot kilahtaneet niin pahasti, että kirveellä pitänyt lyödä näyttö rikki, kommentoi S-market Kokemäki asiaa Facebookissa.

Automaatin korjaamisen aikataulusta ei ole tarkkaa tietoa. Automaatti oli edelleen lasi rikki maanantai-iltana.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje