«

»

Tapon yritys Huittisten yössä

Huittisissa tapahtui 11. marraskuuta noin kello 02.15 tapon yritys.

Poliisi on esitutkinnassa selvittänyt, että huittislainen mies oli ravintolaillan aikana haastanut riitaa saastamalalaisen miehen kanssa.

Miehet olivat päätyneet Lauttakylänkadulla sijaitsevan ravintolan eteen nahistelemaan, minkä yhteydessä huittislainen mies oli käyttänyt puukkoaan.

Uhri sai tilanteessa vakavia vammoja, mutta hänen tilansa on tällä hetkellä kuitenkin vakaa.

Poliisi tutkii tapahtunutta tapon yrityksenä ja esittää tekijää vangittavaksi tiistaina Satakunnan käräjäoikeudessa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje