«

»

Kommunismin perustajaa juhlitaan tänään

5. toukokuuta 1818 syntyi yhden maailmalla eniten kuolemaa ja kurjuutta niittäneen sosialistisen järjestelmän perustaja.

Suomen Kommunistinen Puolue järjestää Karl Marxin, saksalaisen kommunisti-aatteen oppi-isän 200-vuotis syntymäpäivän kunniaksi Porin torilla juhlatilaisuuden, jossa tarjotaan kakkukahvit.

Paikalla on myös kommunistisen Kiinan tietotoimisto, joka aikoo käyttää tilaisuutta maan kansallisessa propagandassa.

Kommunismi on tappanut sen parisataa vuotisen historiansa aikana reilusti yli sata miljoonaa ihmistä. Sen lisäksi se pitää tälläkin hetkellä kurjuudessä yli miljardia ihmistä, jotka on orjuutettu palvelemaan tiettyä pientä kommunistista eliittiä Kiinassa ja Pohjois-Koreassa.

Siis tällaisen aatteen perustajaa me juhlimme?

Mitä sanottaisiin, jos Porin torilla tai yleensäkään missään juhlittaisiin vaikka Adolf Hitleriä, jonka saavutukset kuolemien saralla ovat vain murto-osa siitä mitä kommunismi on saanut ja saa edelleenkin aikaan.

Kaikissa Marxilaista kommunismia edustavissa maissa tavallisia ihmisiä viedään öisin kotoaan vankileireille ja teloitettavaksi ilman syytä. Mikäli kuitenkin onnistut välttämään vankilerit joudut työskentelemään kolhooseilla, joilla työolot ovat lievästi sanoen ala-arvoiset. Tällä tavalla Kiina onkin onnistunut nousemaan yhdeksi maailman talousmahdiksi. Eli orjatyöllä.

Pohjois-Koreassa ovat asiat vielä astetta pahemmat, lähes koko kansa elää nälässä ja jatkuvassa kuolemanpelossa, pieni eliitti taas elää ylellisyystuotteiden keskellä. Ihmisiä kidutetaan, vangitaan ja tapetaan mielivaltaisesti.

3 comments

 1. Jampper

  Kommunismi=aate
  Kommunismi ei ole sama kuin kommunistinen valtio
  Demokratia=aate
  Demokratia ei ole sama kuin demokraattinen valtio

  1. Nimetön

   Fasismi=aate
   Fasismi ei ole sama kuin fasistinen valtio

   Tällä perusteella fasismissa ei ole mitään pahaa, kun teoriassahan sekin oli tosi kiva järjestelmä.

 2. Nimetön

  Sodan voittajat kirjoittavat historian. Tänä päivänä kaikille opetetaan jo ekaluokalla Hitlerin pahuudesta. Isä Aurinkoisesta ei kuitenkaan hiiskuta.

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje