«

»

Belladonna muutti Huittisista Kokemäelle

Yrittäjä Aija Lund. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Yrittäjä Aija Lund. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Muotiliike Belladonna muutti Huittisista Kokemäelle. Virallisia avajaisia vietetään 23. elokuuta.

Belladonna avasi ovensa Kokemäen liikekeskuksessa ensimmäisen kerran 28.7. Belladonnan liike Huittisissa on suljettu ja toiminta siirtynyt Kokemäelle.

-Olen ollut todella iloinen, miten uusi liike on otettu vastaan ja asiakkaat ovat suhtautuneet myönteisesti muuttoon, kertoo yrittäjä Aija Lund lehdellemme.

Lue lisää 1.8.2014 ilmestyvästä Kokemäkeläisestä!

Muotiliike Belladonna Kokemäen liikekeskuksessa. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Muotiliike Belladonna Kokemäen liikekeskuksessa. Kuva: Tuomas Kuhalainen

2 comments

  1. Nimetön

    Onnea uudelle yrittäjälle!

  2. Nimetön

    Onnea vain! 🙂

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje