«

»

Märkä terassi on turvallisuusriski

Puutarhakalusteita terassilla. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Puutarhakalusteita terassilla. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Sateen jälkeen märkä terassi saattaa olla liukas ja kaatumisen vaara on suuri. 

Kokemäellä tuotteensa valmistava Sinituote Oy varoittaa sateen jälkeen märän terassin vaaroista tiedotteessaan.

Grillikin kannattaa suojata sateelta kaasupulloa unohtamatta. Myöskin puutarhakalusteiden pehmusteet tulee viedä sateelta suojaan sisälle.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje