«

»

Kesän suurin ukkospuuska katkoi sähköjä tuhansilta

Ukkosmyrsky 30.7.2014. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Ukkosmyrsky 30.7.2014. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Eri puolilla Satakuntaan on kesän suurin ukkospuuska katkonut sähköjä.

Sähköjä on katkeillut muun muassa Kokemäellä. Yle uutisten mukaan puolen päivän aikoihin sähköt olivat poikki noin 3000 taloudesta.

Kokemäen Sähkö Oy kertoi torstaina sähkökatkoista. Kokemäellä oli sähköttömänä 239 asiakasta ja 25 muuntamoa kello 13 aikoihin. Harjavallassa oli sähköttömiä asiakkaita 243.

Satapirkan Sähkö Oy:n verkossa sähköttä jäi lähes 2 000 asiakasta.

-Katkot tiedossa ja vikoja korjataan parhaillaan, kertoi Kokemäen Sähkö Oy tiedotteessaan.

Myöskin keskiviikon myrkyt ovat työllistäneet pelastuslaitosta. Salamoiden iskut sytyttivät useita maastopaloja sekä rakennuksia. Keskiviikkona myöskin puiden kaatumiset tielle työllistivät pelastuslaitosta Satakunnassa.

Ilmatieteen laitoksen mukaan torstain myrsky oli kesän voimakkain.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje