«

»

Nuori nainen puukotti Turussa – Vangittiin tapon yrityksestä

Nuori nainen vangittiin tiistaina todennäköisin syin tapon yrityksestä. Hän oli puukottanut toista naista.

Turun seudulla asuva 25-vuotias nainen oli viime perjantaina 25.7. noin kello 03.40 aikoihin Turun keskustassa Yliopistokadun varrella puukottanut toista paikkakuntalaista naista.

Nainen oli aiheuttanut uhrinsa kasvoihin ja ylävartaloon teräaseella lukuisia vammoja, kertoo Lounais-Suomen poliisilaitos.

Tekijä ja uhri eivät tunteneet toisiaan, mutta puukotusta oli edeltänyt naisten välinen riita ravintolassa.

Poliisi on kuullut asiasta liittyen todistajia, mutta pyytää edelleenkin havaintoja tapaukseen liittyen. Niitä voi ilmoittaa puhelimitse numeroon 02 95446818.

Nainen vangittiin tiistaina 29.7. todennäköisin syin tapon yrityksestä Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje