«

»

Ennustus uusiksi: Ukkoset alkavat jo keskiviikkona

Ukkoset ja sateet alkavat Kokemäellä ja Harjavallassa jo keskiviikko iltana.

Uuden ennusteen mukaan ukkoset alkavat Kokemäellä jo kello 18 keskiviikkoiltana 70 prosentin todennäköisyydellä. Lämpötila 23 astetta.

Harjavaltaan Ilmatieteen laitos ennustaa kello 18 sadetta 50 prosentin varmuudella. Lämpötila 23 astetta.

Uutisoimme aiheesta aiemmin:
Torstaina maahan saapuu kesän voimakkaimmat ukkoset

1 comment

  1. Liisa Ojell

    Haluan tietää tulevaisuuteni. Olisitko niin ystävällinen.

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje