«

»

Kokemäellä kaksi metsäpaloa päivässä

Rutikuiva maasto on aiheuttanut Kokemäellä päivän aikana jo kaksi metsäpaloa.

Viimeisin hälytys tuli Kokemäen Öljymäentien läheisyyteen tiistai-iltana. Siellä oli palanut noin kaksi hehtaaria metsää.

Palo on alkanut mahdollisesti jostain alueella tehtyihin puutöihin liittyvästä. Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle tiistai-iltana kello 18.39.

Myöskin tiistaina aamupäivällä pelastuslaitos hälytettiin metsäpaloa sammuttamaan Kokemäen Voitoistentielle.

Aiemmin aiheesta:

Kokemäellä paloi metsää – 5.8.2014 16:29

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje