«

»

Harjavallan uimahalli aukeaa maanantaina

Kuva: Wikipedia

Kuva: Wikipedia

Harjavallan liikunta- ja uimahalli aukeaa kesätauon jälkeen maanantaina.

Halli avataan kello 2 maanantaina 11.8. iltapäivällä. Samaisena päivänä alittavat myös ensimmäiset syksyn uimakoulut.

Ensimmäinen uimakouluryhmä alle 6-vuotiaille toimii 11.-15.8. Leikkiuimakouluryhmiä on kaksi. Ensimmäisen vuoro on kello 10-11.30 ja toisen kello 17.30-19.00.

Lisätietoja uimakouluryhmistä sekä liikunta- ja uimahallista yleensäkin saat hallin kotisivuilta tästä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje