«

»

Kolumni: Brexit positiivinen käänne Euroopassa

Eurostoliitto

Brittien ero Euroopan unionista-äänestys kohahduttaa jo nyt ympäri maailmaa. Eurostoliitossa pysymisen puolesta kamppanjoivat jo nyt monet ns. valtalehdet. Mikä olisi Suomen kannalta paras lopputulos?

Briteissä on tehty jo useita eri tutkimuksia ja kyselyitä Brexitin kannattajista ja vastustajista. Totuus kuitenkin on, että ero unionista olisi pitkällä aikavälillä hyväksi niin briteille kuin itse Euroopan unionin kansalaisvaltioille.

Jos britit päättävät nyt, kansan puhuttua, lähteä Euroopan unionista, voisi viimein koko vuosisadan suurin huijaus kaatua kuin korttitalo ja korruptoituneet tiletanttibyrokraatit vihdoin joutua vastuuseen tai saada ainakin potkut suojatyöpaikoista.

Mutta, kuten sanottu ei demokratia ole kuitenkaan kovassa huudossa näissä piireissä, vaikka niitä piirejä pidetäänkin demokratian ja ”vapauden” luojina. Euroopan todellista valtaa käyttää komissio, jonka alaisuudessa toimii yli 33 039 byrokraattia. Komissiota ei ole valittu demokraattisesti, vaan ns. harvainvallan ja hyväveliverkoston kautta.

Euuropan parlamentti käyttää valtaa vain näennäisesti. Jos parlamentti ei hyväksy lakia, se voidaan palauttaa komissioon hyväksyttäväksi, muutenkin komissio, eli lumedemokraattisesti valittu byrokratiaelin on suurinta valtaa unionissa käyttävä taho.

Voimme suurella todennäköisyydellä jo sanoa, oli äänestyksen lopputulos mikä hyvänsä, Brittania tulee pysymään Eu:ssa. Katsokaas, sillä ei ole väliä, kuka äänet antaa vaan se kuka ne laskee. Vähän niin kuin Itävallan ”demokraattisissa” pääministerinvaaleissa kävi.

Suomen ja kaikkien muidenkin, tällä hetkellä näennäisesti itsenäisten maiden tulisi kaikin mahdollisin keinoin pyrkiä eroon tästä ns. unionista, joka on kuitenkin vain USA:n ja Brysselin tahtiin tanssiva liittovaltio, joka toimii saman mallin mukaan, kuin ns. kansandemokraattinen Varsovan liitto. Eihän Varsovan liitosta, eli Neuvostoliiton sotilasliitosta niin vain erottukaan, vaan Neuvosto-Venäjän tankit vyöryivät eroaikeissa olleen neuvostotasavallan pääkaupunkiin ja lakkautti mielenosoitukset. Koska Eurostoliitto alkaa käyttämään samoja toimia? Siitä ei varmasti olla enään kaukana, ovathan nämä byrokraattiarmeijat valmiita tekemään työpaikkansa eteen mitä tahansa.

Euroopan Unioni ja Euro on yksi suuri huijaus, jolla on tarkoitus ajaa kansalaisvaltiot USA:n talutusnuoraan ja velkaorjuuteen. Mitä kauemmin tämä jatkuu, sen kalliimpi jälkipyykki siitä seuraa, kun lopulta järjestelmä sortuu sen omaan järjettömyyteen, kun velkakatot kilisevät, pankit horjuvat ja pakolaiset mellastavat.

2 comments

  1. Nimetön

    Eu=Neuvostoliitto

    Näennäisesti vapaa ja demokraattinen kommunistiliittovaltio

  2. Nimetön

    Suomi eroon eusta. Markka on palautettava ja itsenäisyys turvattava

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje