«

»

Kaupunki myynee Korkeaojaon koulun

Korkeaojan koulu.

Korkeaojan koulu.

Kokemäen kaupunginhallitus käsittelee maanantaina Korkeaojan koulukiinteistön myyntiä.

Koulun toiminta päättyi kesäkuun 2016 alussa ja oppilaat siirtyvät uuteen keskuskouluun. Nyt Korkeaojan Vapaa-aikakerho on jättänyt tarjouksen koulukiinteistöstä.

-Koulukiinteistö on olennainen alueen palvelujen, kuten kerhojen, tapahtumien, lasten leikkikenttätoiminnan, sivistystyön, kesäteatterin ja liikuntatoiminnan kannalta, ilmoitti yhdistys kaupunginhallitukselle.

Jos kauppa yhdistyksen kanssa toteutuu, jatkaa koulukiinteistö kyläyhteistön yhteisessä käytössä.

Yleensä kaupunki on myynyt kiinteistöjään yleisen tarjouskilpailun kautta. Tällä kertaa kaavaillaan poikkeusta. Kaupunginjohtaja esittääkin, että kiinteistö myytäisiin Korkeaoajn Vapaa-aikakerho ry:lle 10 500 euron kauppahinnalla.

1 comment

  1. Nimetön

    Kuntalaisen tasapuolisen kohtelun vuoksi vapaa tarjouskilpailu ja myynti korkeimman tarjouksen tehneelle.
    Tiedän, tiedän, Korkeaoja, ex-ministeri asuu Korkeaojalla, ja pystyy kulisseissa ohjailemaan äänestystä, vaikka itsensä jääväisikin. Herra Päätoimittaja kysy Kuurolaisilta mitä mieltä he ovat tuosta kauppa ajatuksesta? Heidän koulu myytiin yksityiselle, ja samalla meni kylän kokoontumispaikka samoin kuin kylän uimaranta! Yhtään uutta taloa, ei ole tuon jälkeen Kuurolaan tehty. Miten asia korvataan jälkikäteen Kuurolalaisille, jos nyt on eri säännöt Korkeaojan koulun myynnissä? Jos välttämättä halutaan antaa, taas, Korkeaojalle erikoiskohtelu, pidetään tarjouskilpailu jonka jälkeen Kyläyhdistyksellä etuosto-oikeus, mutta tarjouskilpailun voittaneeseen hintaan. Arvio 65 000- 85 000€.

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje