«

»

Kuntavaalit lähestyvät kovaa vauhtia

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuntavaalit lähestyvät jo kovaa vauhtia.

Ehdokas, oli puolueesi mikä hyvänsä, tarjoamme sinulle mainostilaa. Mikäli olet ehdolla Kokemäellä, Harjavallassa tai Huittisissa, on valintasi Kokemäkeläinen. Meidän kauttamme saat hyvän kontaktin varsinkin nuoriin äänestäjiin internetin kautta, mutta myös printtilehti takaa hyvää näkyvyyttä.

Varaa ilmoitustila vaalilehteemme, joka ilmestyy keskiviikkona 22.3. viikkoa ennen ennakkoäänestyksen alkamista. Näin takaat hyvän näkvyyden itsellesi ja ryhmällesi.

Ilmoitukset tulee jättää 20.3. mennessä.

Kunnallisvaalilehteemme tarjoamme sinulle edullisesti 1/2 sivun mainoksen 100 eurolla ja koko sivun 195 eurolla. Huomioi, että vaalilehden levikki on suurempi, kuin tavallisen numeron.

Lisäksi ilmoita edullisesti netissä. Sivupalkkiin, näköislehden yläpuolelle on tarjolla vain yksi paikka, joka myydään koko vaalikampanja-ajalle 150 eurolla, joten ota yhteyttä nopeasti, parhaat paikat viedään käsistä.

Kysy myös muita ilmoitustiloja. Autamme sinua kampanjasi suunnittelussa alusta loppuun, esimerkiksi mainosmateriaaleja, lehtisiä taikka vaikka nettisivut edullisesti.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous, niin teemme sinusta valtuutetun tulevalle nelivuotiskaudelle. Parhaiten saat meidät kiinni s-postilla tuomas(at)kokemakelainen.net. Korvaa (at)-merkki sähköpostissa @-merkillä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje