«

»

Mitä rautateiden yksityistämisestä seuraa – Dokumentti

Viron vapauduttua kommunismin kahleista 90-luvulla alkoi rajaton yksityistäminen.

Viron rautatieverkon yksityistämisestä seurasi lopulta niin suuria ongelmia, että nykyään suurin osa rautateistä on valtion omistaman yhtiön alaisuudessa. Liikenne ei silti ole vieläkään palautunut entiselle tasolleen.

Vuonna 2001 Ajankohtainen Kakkonen teki aiheesta uutisfilmin.

Tehdäänkö Suomessakin samat virheet?

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje