«

»

Kokemäellä äänestetään nuoret vaikuttamaan

Nuorten vaikuttajaryhmä kokoontuu nuorten nettikahvilassa.

Näin kunnallisvaalien kynnyksellä tarjotaan myöskin nuorille mahdollisuus vaikuttaa.

Paikkakuntalaisille vuonna 1999-2003 syntyneille nuorille tarjotaan mahdollisuus asettua ehdolle Nuorten vaikuttajaryhmään.

Ryhmään äänestetään 11 jäsentä sekä varajäsenet.

Ehdokkaaksi asettuminen tapahtuu ottamalla yhteyttä nuorisotyöntekijä Mikko Säylään sähköpostitse mikko.sayla(at)kokemaki.fi. Sähköpostiin tulee liittää kasvokuva, yhteystiedot, syntymäaika sekä oppilaitos.

Ehdokasasettelu on käynnissä 17. maaliskuuta asti, johon mennessä nuoren tulee ilmoittautua ehdolle. Kampanjointi aloitetaan 20.3. oppilaitoksissa ja viikoilla 14/15 järjestetään itse vaalit.

Uusi nuorten vaikuttajaryhmä järjestäytyy toukokuussa, jolloin myös itse vaalitulos julkaistaan. Toiminta alkaa elokuussa.

Nuorten silmin vaikuttajaryhmässä juodaan kahvia sekä järjestetään erilaisia tapahtumia. Myöskin nuorten edun ajaminen on keskeisessä sijassa.

Vaikuttajaryhmä on paikkakunnalla ollut jo pidemmänkin aikaa, mutta sen vaikutus on jäänyt vähäiseksi. Ongelmana on niin pienet määrärahat, kuin vallan vähyys. Nuorten edustajilla lautakunnissa tai kokouksissa ei ole ollut muuta kuin ”läsnäolo ja puheoikeus”  ja päätökset ovat monesti jo valmiiksi nuijittu pöytään, eikä siinä enää puhuminen auta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje