«

»

Kokemäkeläinen nainen vangittiin tapon yrityksestä

Satakunnan käräjäoikeus on vanginnut kokemäkeläisen keski-ikäisen naisen todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä. Vangitseminen liittyy perjantaiseen vakavaan pahoinpitelyyn.

Paikkakuntalainen nainen oli mennyt viettämään iltaa keskustan tuntumassa sijaitsevaan yksityisasuntoon, jossa oli muitakin henkilöitä kylässä. Illan aikana asunnossa olleiden välille tuli riitaa, jonka seurauksena kaksi keski-ikäistä paikkakuntalaista naista alkoivat pahoinpidellä vierailulla ollutta naista.

Toisen naisen epäillään lyöneen veitsellä uhria ylävartaloon. Puukotuksen uhriksi joutunut nainen kuljetettiin ambulanssilla keskussairaalaan saamaan hoitoa ja hän on tiettävästi toipumassa vammoistaan.

Poliisin mukaan alkoholilla on osuutta tapahtumiin.

Tiistai-aamuna tiedotettiin, että käräjäoikeus on vanginnut paikkakuntalaisen naisen todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje