«

»

Kokemäki ei saane toista Otto-automaattia

Kokemäen S-marketin automaatti uusittiin loppuvuodesta. Kuvassa vanha automaatti. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen kaupunki on ollut tukemassa neuvotteluja toisen Otto-automaatin saamiseksi paikkakunnalle.

Kahdeksan kaupunginvaltuutettua jättivät valtuustoaloitteen, jossa esitetään selvitettäväksi edellytyksiä, miten toinen pankkiautomaatti saataisiin paikkakunnalle.

Aiemmin paikkakunnalla oli kaksi automaattia, S-marketissa sekä Jokiparkissa, mutta sitten Jokiparkin automaatti suljettiin ja jäljelle jäi yksi automaatti, joka sekin reistaili. Nyt viimein kunnan ainoa Otto-automaatti uusittiin, joten sen puolesta ongelmia ei ainakaan pitäisi olla.

Tuloksia kunnan tukemista neuvotteluista ei ole kuitenkaan koitunut, joten toistaiseksi Kokemäki jatkaa yhden Otto-automaatin voimin. Rahahuolto ja käteisautomaattien ylläpito sekä järjestäminen ei kuulu kuntien tehtäviin, vaan vastuussa ovat rahalaitokset, Suomen Pankki sekä Automatia Pankkiautomaatit Oy.

Kaupunginhallitus merkitsi valtuustoaloitteen loppuunkäsitellyksi.

1 comment

  1. Nimetön

    Kaupunginhallituks ei merkitse valtuustoaloitteita loppuunkäsitellyksi. Sen tekee kaupunginvaltuusto.

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje