«

»

Video: Kokemäki Cruising 20 vuotta

Amerikan autot kokoontuivat Kokemäellä jo 20-vuotta.

Päivän ohjelma alkoi jo kello kahdelta iltapäivällä Juustolan pihassa Kustom day-tapahtuman merkeissä. Esillä oli hienosti entisöityjä Amerikan- autoja sekä -moottoripyöriä ja yksi itäautokin oli joukkoon eksynyt.

Kello 18 autot kokoontuivat Tokmannin pihaan ja kello 21 lähdettiin perinteiselle ajokierrokselle Harjavaltaan ja takaisin.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje