«

»

Kansamme on taas joutunut raa’an hyökkäyksen kohteeksi

”Kansalaiset, rauhaa rakastava kansamme on taas joutunut raa’an hyökkäyksen kohteeksi. Jälleen on vihollinen tunkeutunut alueellemme surmaten rauhallisia kansalaisia”, totesi presidentti Risto Ryti 26.6.1941 pitämässään puheessa Neuvostoliiton hyökättyä joukkoineen rakkaan synnyinmaamme maankamaralle.

Tuo lausahdus olisi voinut kuulua myös 18.8.2017. Turussa tapahtui tuona rauhallisena perjantai-iltapäivänä karmeita asioita. Islamisti-terroristi hyökkäsi veitsen kanssa ”vääräuskoisten” kimppuun surmaten kaksi ja haavoittaen kahdeksaa viatonta siviiliä.

Mutta ei kuulunut. Sauli Niinistö painotti lausunnossaan, ettei ketään, ei edes varmaankaan tätä murhaajaa saisi leimata tämän terrori-iskun johdosta. Sen lisäksi Niinistö painotti vastuuta asiasta keskusteltaessa. Suurin uhka on presidentti Niinistön mukaan totuuden kertominen, eli niin kutsuttu ”vihapuhe”, eikä esimerkiksi se, että maahamme on tunkeutunut suuri joukko vihollistaistelijoita, joiden olinpaikasta tai henkilöllisyydestä ei ole kenelläkään tietoa.

Miten tämä maahamme kohdistunut vakava hyökkäys olisi voitu estää? Tätä kysymystä ei ole kukaan osannut esittää, tai mikäli olisivat esittäneetkin, vastaukset ovat olleet valtavirtaisesti täysin absurdeja.

Tehdään ajatusleikki. Mikäli näitä islamisteja ei olisi päästetty vapaasti kävelemään Eurooppaan, hakemaan turvapaikkaa ilman mitään konkreettista syytä ja vielä monta hylättyä turvapaikkapäätöstä myöhemmin jäädä oleskelemaan maahan vaan heidät olisi edes siirretty palautuskeskuksiin odottamaan palautusta kotimaahansa, mitään tällaista ei olisi tapahtunut.

Risto Rytin aikaan kansamme vapauden ja elämän uhkana oli kansainvälinen kommunismi, jonka lipunkantajaksi oltiin pakotettu tavalliset, rauhaa rakastavat venäläiset. Tällä hetkellä uhkamme on edelleen sama, kansainvälinen kommunismi, joka haluaa pitää rajat auki, ottaa koko maailman tänne kylään. Koko hallitus ja eduskunta on heidän käsissään. Kaikki puolueet ja koko puoluetoiminta on pelkkää kulissia. Myös nämä ”populistiset” puolueet kuuluvat myös tähän suureen teatteriin, nekin ovat heidän käsissään.

Lopuksi siteeraan vielä presidentti Risto Rytiä.

”Kun (Neuvostoliitto) nyt on levittänyt sotatoimensa Suomen alueelle, on meidän velvollisuutemme puolustautua, ja me teemme sen päättäväisinä ja yksimielisenä kaikin käytettävissä olevin moraalisin ja sotilaallisin keinoin.”

2 comments

  1. Lippu korkealle

    Jälleen kerran nostan hattua Kokemäkeläisen päätoimittajalle valtiomiesmäisestä kirjoituksesta.

  2. Ilkka Hirvi

    Juuri näin, lippu korkelle! Tuomas Kuhalainen toimii valtiomiesmäisesti, sillä aikaa kun valtiomiehemme harjoittavat pelkkää maanpetturuutta. Tuomas, tulevaisuutemme toivo, ISO kiitos, jälleen kerran!

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje