«

»

Video: Kullervo Mantereen elämänkerran esittely Kokemäellä

Suomi 100-juhlavuoden ohjelmaan Kokemäellä kuuluu kahden kokemäkeläissyntyisen politiikon ja valtiomiehen huomioiminen.

Toinen heistä on 1917 eduskunnan puhemiehenä toiminut sosialidemokraatti Kullervo Manner ja toinen itsenäisyyssenaatin jäsen, valtioneuvos E. N. Setälä. Kullervo Mannerista on julkaistu tänä vuonna elämänkerta.

Elämänkerran on kirjoittanut professori FT Matti Lacman, joka lupautui esittelemään teosta ja Kullervo Manneria Kokemäen vanhan yhteiskoulun juhlasalissa 5.9.2017. Oheisessa videossa on koko esittelytilaisuus, joka kestää lähes kaksi tuntia.

1 comment

  1. Nimetön

    Se taipuu ”Mantereen”.

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje