«

»

Vastine Jessikka Aron Twitter-postaukseen

Kuvakaappaus Jessikka Aron Twitteristä.

Kokemäkeläinen julkaisi 22. maaliskuuta kirjoituksen ”Maailman onnellisin maa vainoaa tosinajattelijaa.” Tästä kirjoituksesta Jessikka Aro pahoitti pahasti mielensä.

Aro väittää lehtemme levittävän MV-lehden ”salaliittoteorioita” väittäessään, että Suomen valtio on vainonnut kyseisen lehden perustajaa Ilja Janitskinia jo useamman vuoden ajan. En voi ymmärtää, mitä salaliittoteoriaa tässä on, on täysi tosi että Janitskinia on vainottu ja vainotaan edelleenkin täysin olemattomien rikosepäilyjen johdosta.

Tässä on kyseessä siis tapaus, jossa aikuinen toimittajaksi itseään kutsuva ja jopa palkittu journalisti sekä toimittajien maalittamisesta huolestunut Jessikka Aro maalittaa kaiken lisäksi alaikäistä, toista toimittajaa, joka ei kaikissa asioissa ole samaa mieltä hänen itsensä kanssa.

Kirjoituksessa, josta Aro on suuttunut, ei ole mitenkään puolusteltu MV-lehteä itsessään, vaan demokraattista ja vapaata yhteiskuntaa, jonka perusedellytys on se, että jokaisella on sananvapaus, vaikka se vähän saattaisi toista loukata. Sananvapaus kuuluu niin Jessikka Arolle kuin myös vaikkapa Ilja Janitskinille, molemmat ovat varmasti aiheuttaneet jolle kulle mielipahaa ns. ”maalittamisellaan” mutta vastaavaa lokakampanjaa alaikäistä harrastelijatoimittajaa vastaan ei ole masinoinut tähän asti kuin Jessikka Aro.

On totta, että MV-lehdessä on joskus välitetty virheellistä tietoa, jopa valheita, mutta samanlaisia virheitä on tehty myös ns. valtamedian kohdalta.

Kokemäkeläisen vastaiseen kampanjaan on lähtenyt myös maalittamisesta uhriutunut toimittaja Rebekka Härkönen. Nyt hän tekee ihan samaa, ellei jopa pahempaakin, eli maalittaa alaikäistä harrastelijatoimittajaa yhden mielipidekirjoituksen pohjalta.

Jessikka Aro on jo Twitterissä saanut paljon kuraa niskaansa, maalittaessaan Kokemäkeläisen 17-vuotiasta toimittajaa.

Kokemäkeläinen ei ”ns” valkopese MV-lehteä, vaan haluaa herättää keskustelua, onko oikein, että sanansäilää käyttänyttä toimittajaa on pidetty vangittuna useita kuukausia? Jessikka Aron mielestä on oikein, että väärää mieltä olevat toimittajat voidaan laittaa telkien taakse, joidenkin hurjimpien väitteiden mukaan jopa kidutettavaksi.

Kokemäkeläinen ei tällaista hyväksy, oli kyseessä sitten mikä toimittaja tahansa. Suomen valtamedia, kuten myös Aro on tuominnut Janitskinin jo valmiiksi, vaikka länsimainen oikeusjärjestelmä perustuu siihen, että kaikki ovat syyttömiä, kunnes toisin todistetaan.

Tulemme puolustamaan sananvapautta myös vastaisuudessakin. Jos toimittajia aletaan laittamaan linnaan, olemme Pohjois-Korean tiellä.

38 comments

Hyppää kommentti lomakkeelle

 1. Nimetön

  Ihan naurettavaa toimintaa, todellinen rimanalitus Jessikalta.

 2. Nimetön

  Raikas teksti, myrskyn puhdistamaa kynäilyä.

 3. j

  Hyvää ja selkeää pohdintaa. Jessica ja Rebekka tekevät itselleen vain hallaa käytöksellään.

 4. Flyin' Finn

  Erittäinkin hyvin sanottu siellä Kokemäjellän. Aro vaatii sananvapauden nimissä sen rajoittamista kaikilta niiltä toimittajilta, jotka ovat eri mieltä hänen kanssaan. Päästelläkseen tällaisia sammakoita suustaan täytyy ihmisen olla joko totaalisen aivopesty, ajatuskpasiteetiltaan rajoitettu tai totaali narsisti täynnä omaa erinomaisuuttaan ja ylemmyyttään.

  Vastaavanlaisia aivopieruja on nähty ennenkin, usein kohdistettuna poliittisiin toisinajattelijoihin, mutta taitaa olla harvemmin niin, että toimittajakolleega joutuu tällaisen loanheiton kohteeksi. Osoittaa todellakin jonkinasteista harkintakyvyn puutetta, mutta mihinkä eivät jotkut olisi valmiita omaa egoaan pönkittääkseen. Nyt vaan taisi niinsanotusti tärkeilijä ampua itseään polveen. Tästä mielipiteestäni johtuvaa Aron rikosilmoitusta odotellessamme, hiljentykäämme…

 5. Lokalaks

  Joko lokaa saa heittää tai sitten ei saa. Ai niin, mutta koska kyseiset toimittelijat ovat naisia ja hyvän puolella, HE saavat heittää lokaa (maalittaa) PAHOJEN toisinajattelijoiden päälle, olkoon nämä sitten vaikka lapsia, toimittajia ja epäjulkkiksia.

  Näin se vaan menee, että hyvyyden ritarittarilta on mikä vaan sallittua, toisinajattelijoilta ei mikään.

 6. Numento

  Missä on nyt lehdistön vapaus ? Toimittajan vapaus kirjoittaa näkökulmastaan ? Se, minkä nimeen nämä Jessikat ja Rebekat etz. vannovat käsi JSN:n raamatulla, ei koskekaan kaikkia. Nämä vähä-älyiset harjoittavat fasismia. Vihervasemmistolaista mielipidefasismia joka haluaa sulkea toisenlaiset mielipiteet ja kannanotot pois, kaikki keinot käy. Minä ihmeen oikeassaolon jumalattarina he itseään pitävät ? Suon mielihyvin heidän kirjoitavan vaikka minkälaista huttua, sehän vain naurattaa ja on suurta viihdettä mutta heille totisinta totta. Jaa että miksi, no tietenkin siksi että he ovat vähämielisiä tylsimyksiä. Jokin on mennyt pieleen eivätkä he itse huomaa malkaa omassa silmässään. Surullista.

 7. Veikko P.

  Hyvä kirjoitus. Pesee amattitoimittaja Jessica Aron tekstin 6-0.

 8. John

  Tytteleillä loppuu kompetenssi ja täytyy alkaa roiskien itkupotkuraivoamaan.

 9. taustatietoa

  Totuuden puhuminen katsotaan helposti rikokseksi. Tämän on saanut huomata Kokemäläinen -lehden päätoimittaja.

  Ilja Janitskin rikokset tuntuvat tosiaan pieneltä, jos niitä vertaa vaikkapa Turussa sattuneeseen terroristi-iskuun, joka johti 2 kuolonuhriin ja useisiin loukkaantuneisiin. Ei tälläistä iskua olisi tapahtunut, jos turvapaikanhakijoiden taustoista olisi puhuttu alusta alkaen avoimesti. Muista rikoksista puhumattakaan, joista yksi oli mainittu alkuperäisessä kirjoituksessa.

  Janitskinin kohdalla ei tunnutakaan oikein tietävän mistä miestä voitaisiin syyttää, vaan rikokset ovat hyvinkin epämääräisiä. Yhdessä tapauksessa syytetään Janitskinia MV-lehden foorumilla tehdyistä kirjoituksista, joita on muut kirjoittaneet. Toisessa tapauksessa Janitskinia syytetään kirjoituksistaan Suomi24-foorumille. Miksi tässä yhteydessä ei syytetä Suomi24-foorumin päätoimittajaa/omistajaa? Tämä vain osoittaa, miten heikolla pohjalla Janitskiniin viitatut rikokset ovat.

  Jessika Aro on saanut osansa MV-lehden kirjoituksista johtuen toimimisestaan Naton operaatioissa. Ensin sai tietoa Venäjällä toimivasta trollitehtaasta, jonka paljasti. Myöhemmin Aro on poseerannut yhdessä tunnettujen Yhdysvaltain armeijan tahojen kanssa ja puhunut Naton konferenssissa. Ei tälläisten tietojen luulisi olevan niin salaisia, etteikö niitä sopisi paljastaa.

  Aron vanhan huumetuomion ottaminen käsittelyyn oli melko turhaa. Toisaalta ihan samalla tavalla on kaivettu toimittajien kautta muidenkin tahojen rikostuomioita milloin missäkin yhteyksissä.

  Rebekka Härkösen kohdalla tapahtui paljolti samalla tavalla. MV-lehti uutisoi videon, joka paljasti Härkösen mahdollisesti valehdelleen. Härkönen ei missään vaiheessa yrittänyt korjata alkuperäisiä väitteitään ja ei niitä ole korjannut kukaan muukaan. Lisäksi Härkönen on puhunut muunneltua totuutta mm. väittäessään, ettei halunnut tehdä tietoisesti uutista turvapaikanhakijasta. Jostakin syystä Härkönen jätti kuitenkin kertomatta suomalaisista auttajista esim. videolla esiintyneestä auttajasta, josta Iltasanomat teki myöhemmin uutisen lyhyen haastattelun kera. Turvapaikanhakijastatuksellakaan ei pitänyt olla merkitystä, mutta Härkönen mainitsi kielteisestä päätöksestä uutisjutun yhteydessä.

  Eikä tämäkään riittänyt Härköselle. Hän teki uuden jutun Turun terroristi-iskun tekijästä ja antoi ymmärtää pienenkin määrän hyvää riittäneen muuttamaan Turun terroristi-iskun tekijän, vaikka vähän aikaisemmin oli kertonut hänen pyrkineen ISIS-terroristijärjestöön.

 10. Sakara

  Pitää muistaa, että Aro on toimittaja (ellei enemmän toimittelija), mutta ei missään nimessä journalisti. Rankan huumemennenisuuden omaava, harhaanjohdettu nainen jolle on annettu toimittajan titteli, on mitä mainioin ”koti-toimittaja”, joka tekee mitä käsketään. Ja olen ymmärtänyt, että huumemaailmassa alas vajonneet naiset nimenomaan tekevät mitä käsketään.

  Se, että Arolle myönnettiin journalismipalknto ei myöskään merkitse mitään. Jokainen omilla aivoillaan ajatteleva kansalainen ymmärsi Ron palkitun jutun luettuaan millaista fiktiota palkintosatu oli. Tarinan jälkeen Aro onkin keskittynyt vaatimaan sananvapauden rajoittamista, joten nainen todella tekee mitä käsketään.

 11. Riikka Söyring

  Jos sananvapaus on eräs demokraattisen yhteiskunnan keskeisistä perustoista, eräs sen edistyksen ja jokaisen yksilön kehityksen perusedellytyksistä, kuten ihmisoikeustuomioistuin määrittelee, voitaneen päätellä että Jessikka Aro kannattaa ”rajoitettua demokratiaa” joka on varattu hänen kanssaan samoin ajatteleville, ja muut joutavat vaikka joukkohautaan.

  Kenties Aro kokee aidon moniäänisyyden ja monimuotoisuuden henkilökohtaisena uhkana, ja tämän vuoksi sulkeutuu samanmielisten kanssa kuplaan, jonka voi sulkea erilaisia näkökulmia esiin tuovilta? Se selittäisi silmiinpistävän täydellisen logiikan puutteen ja kaksoisstandardit, jotka hänen (ja hänen kumppaniensa) järkeilyssä ilmenevät..

 12. veku

  Kaikki ”propsit” jutun nuorelle toimittajalle, joka kirjoittaa paljon taitavammin, selkeämmin ja rehellisemmmin kuin Aro.
  Sanansäilän käytöstä ei voi rangaista näin paljoin kun Janitskinia on jo ilman tuomiota rangaistu.

  Jessica alkaa pikkuhiljaa tulemaan vainoharhaisemmaksi. Onkohan Jessicalla kaikki hyvin? Huumeiden käyttö nuorena on voinut hyvinkin vaurioittaa häntä.

  Ja aivan oikein, tämä tie vie kohti Korean niemimaata

 13. Tiina Wiik

  Hyvä vastine ja linjanveto. Noiden maalitusten tarkoitus on pelotella ihmiset hiljaisiksi ja yrittää saada heidät nyrkin alle pyytelemään anteeksi maalittajilta. Siihen ei koskaan pidä ryhtyä, että anteeksipyytelee ja peruu puheitaan, kun ei ole mitään väärää tehnyt, koska se vain altistaa sille, että tulee kiusatuksi jatkossakin. Kun he kerran jonkun ihmisen kohdalla saavat tahtonsa läpi, he siitä eteenpäin tietävät, että kyseistä ihmistä pystyy hallitsemaan pelottelulla, jolloin he varmasti käyttävät tätä kikkaa seuraavan kerran, kun jotain valitettavaa keksivät.

 14. Peter

  Taisi Yessikalta loppua argumentit ? Tsemppiä Kokemäeläisen toimitukselle !

 15. Tapio

  Kiitokset selkeästä & johdonmukaisesta tekstistä ja ajatuksesta sen takana!

  Tuota Tiina Wiikin kehumaa ja suosittelemaa linjaa soisi reilusti näkevän nykyään enemmänkin eli unohdettaisiin aiheettomat anteeksipyytelyt, perumiset, takaisinvedot yms. nöyristelyt pelkkien nettivinkaisujen takia. Toisella puolella on sitten se aiheellinen peiliinkatsomisen paikka, kun aletaan vaikkapa kertoa tarkoitushakuisia nyyhkytarinoita kohtalokkaasta puukkohipasta ja runoilemaan, miten se olisi jotenkin ”ihmisyyttä”.

 16. Tapio

  Kiitokset selkeästä & johdonmukaisesta tekstistä ja ajatuksesta sen takana!

  Tuota Tiina Wiikin kehumaa ja suosittelemaa linjaa soisi reilusti näkevän nykyään enemmänkin eli unohdettaisiin aiheettomat anteeksipyytelyt, perumiset, takaisinvedot yms. nöyristelyt pelkkien nettivinkaisujen takia. Toisella puolella on sitten se aiheellinen peiliinkatsomisen paikka, kun aletaan vaikkapa kertoa tarkoitushakuisia nyyhkytarinoita kohtalokkaasta puukkohipasta ja runoilemaan, miten se olisi jotenkin ”ihmisyyttä”.

 17. Leino Kimmo

  Suomen hallitukset haluaa salata ihmisten tekemisen ihmisoikeudettomiksi !

  Julkinen lakitietokanta Finnlex PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole ..

  Lukekaa lisää archive.is/kimmoleaks.fi

 18. Niko Petteri

  Hieno kirjoitus ja Jessikalle jauhot suuhun(ennenhän se on vetänyt vain nenään). Sananvapaud kuuluu kaikille!

 19. Tommy Riordan

  Hieno kirjoitus. Ei mulla muuta.

 20. N.N.

  Erinomainen kirjoitus Kokemäkeläiseltä.

 21. Edwin Won Herb

  Tuomas, älä ikinä alistu sairaiden kylähullujen leikkikaluksi.

  Ilman sanavapautta, ei ole mitään vapautta.

  Totuus ei pala tulessakaan…

 22. Chimera

  Jessikka ei valitettavasti osaa ymmärtää, että toimii itse juuri niin kuin mistä muita kritisoi.
  Ehkä hänen aiemmat huumeiden ”virkistyskäyttönsä” edesauttavat ymmärryksen hämärtymisessä ja näkökulmien yksipuolistumisessa.

 23. S.K

  Kuinka hitossa Jessika saattaa alkaa alaikäistä toimittajaa maalittaa? Ollaan olevinaan niin vainottuja, mutta itse kuitenkin hyökätään ”väärin” ajattelijoiden kimppuun. Jatka nuori toimittaja ehdottomasti samaan malliin ja kuten huomaat, lukijoita saat totuudella.

 24. Arto Kukkonen

  jessika ei ole kavereineen huomannut sitä tosiasiaa että,
  Aikansa kun ilmiantaa ja blokkaa jokaisen joka sanoo jonkun sanan mistä ei pidä,huomaa pian olevansa yksin entisen kaveriporukan keskellä joka ilmiantaa jokaisesta sanasta mistä eivät pidä,
  Ihminen ei välttämättä ole tyhmä jos valehtelee koko ajan
  mutta
  Jos valehtelee itselleenkin ja uskoo kaiken valheen mitä itselleen uskottelee, on puhtaasti tyhmä

 25. Viktor Atamaani

  Upeaa toimintaa nuorelta mieheltä! Herätät pientä toivonkipinää tässä järkyttäväksi muuttuneessa maassamme.
  On paradoksi että valtamediamme toimittajat kritisoivat voimakkaasti kollegojensa vainoja Turkissa mutta itse käynnistävät vainoja oman maansa toimittajia vastaan.

 26. Marjaana

  Kiitos

 27. Hämis

  Kirjoitin miten tyhmä ja hirveen ruma on rebekka härkönen mielestäni, ja tämä huumehörhö jessikka aro…
  He ovat käsittämättömän tyhmiä ja uskomatonta, että heidän suomivastaisia tarinoita kehtaavat julkaista
  missään. Tämä ”elävä”luuranko jessikka, huh huh, mulla on otsassa isompia finnejä kuin sillä noi paistetut
  kananmunat tossa muka rintoina. No hänen tyhmyys tietysti johtuu muusta syystä.
  terv.joode joode

 28. Maikkel

  Hyvä kirjoitus. Täyttä rautaa. Loppuun asti sananvapauden puolesta.Uhkailijoita vastaan.

 29. Riddle Forrester

  Jessikka on ilman vaatteita (käpyrinnat ja räppänä kuvaannollisesti näkysillä), vaikka itse kuvitteli olevansa pukeutunut kuin kauniit ja rohkeat. Eikös K&R:ssa seikkaillut myös joku Jessica? Tarvittiin sadun tapaan taas alle 18-vuotias tuomaan totuus ilmi.

  Huvittava juttu tuo ”onko minulla twitter-kavereita Kokemäen suunnalla?” Väkisin tulee mieleen vanha kunnon muilutus ja kyyditys kulttuuri, vaikka Jessikan tarkoitus oli varmaan vain huudella samanmielisiä kasaan ja kuulolle, jotta voisi herätellä ja varoittaa (?) heitä paikallisesta toimijasta. Internet-informaatiosotien aikakaudella ei kai kenenkään fyysisellä sijaintipaikalla ole niin suurta väliä, ellei jollakulla sitten ole tarkoitus käydä oikeasti käsiksi toiseen.

  Jessikalle käytännön vinkki: Sinulla on tekemisissäsi varmasti joku tavoite, johon yrität päästä. Mikä se tarkallen voisi olla, ei aukene kovin helposti meille ”hybridin” tällä puolella oleville. Voisin heittää salaliittoteorian/-faktan, mutta en heitäkään, kun se on niin kauheeeta. Sen sijaa kehoitan sinua unohtamaan turhat sivuasiat ja keskittymään oleelliseen, eli panostamaan niin paljon kuin mahdollista omien juttujesi tasoon. En tarkoita Bonnier-palkintojen määrää, ne eivät vakuuta ketään, vaan tutkivalla journalismilla löytämiesi totuuksien ja juttujen määrää, joita voit sitten jakaa eteenpäin. Tämä on työsi ydin. Tämä antaisi sinulle työn iloa ja tukevan pohjan jalkojesi alle, ei vain ammatillisessa mielessä, vaan ihan kaikkeen muuhunkin. Koko elämään. Se olisi kaikille muillekin osapuolille win-win-tilanne. Varmasti ymmärrät tämän.

  Vain medialukutaidotonta voi huijata. Lukutaitoisille totuus näkyy kauas, huijaus vielä kauemmas. Tästä syystä tulee aina paskaa niskaan, jos toimii huijareiden hyväksi. Huijareiden ainut mahdollisuus on tehdä tilanne sellaiseksi, ettei totuutta ole näkyvissä enää missään. Silloin ei ole mitään hyötyä parhaimmastakaan medialukutaidosta. Voi olla, että sellaista tilannetta ollaankin yrittämässä saada aikaan

 30. Leino Kimmo

  Unohdin mainita; että annan toimituksella vapaat kädet julkistaa kimmoleaks.fi -sivuston tietoja ( minua koskevia; myös miljardikaappausta; koska olen siittä tehnyt 3 julkista rikosilmoitusta ).

  Kimmoleaks jäin vajaaksi, koska se pommitettiin ”sulki”; siksi avaan hieman kokonaan ilman julkisuutta olleen ”lain 444/2012” taustoja.

  Tuo laki on salaiseksi ainottua pankkitukea, jolla Suomen pankit saatiin selviämään EU-stressitesteistä.

  Pankit fuusioivat vakuutuslaitosten kanssa samalla sekunnila 1.1. 2013, kun fuusiot tapahtuivat.

  Koska laki 444/2012 poisti jopa 3 miljardin velan vakuutuslaitoksen taseissa tehden siittä jopa 6 miljardia vapaata pääomaa saivat pankit miljardeja ylimääräistä.

  Tämä ylimäärän saaminen perustui fuusion määritelmäään, jossa fuusiot toteutetiin osakevaihdolla vuoden 2012 osakekurssilla. ( tämä osakekurssi EI huomioinut lain 444/2012 vaikutusta vakuutuslaitosten taseisiin.)

  Tämän ”lain” vaikutus; pienyritysten investointivarojen varkaus, teki Suomeen laskelmieni mukaan 10 000 – 20 00 työtöntä lisää ja viivästytti Suomen nousukautta suhteessa muuhun Eurooppaan .

  Laki 444/2012 vaati 2 eduskunnan hyväksymän PL 118 §:n estämään sen tutkinta ja syyttäminen .

  Koska olen 9.12. 2005 VKSV:oon jättänyt SYYTEILMOITUKSEN Lasten ; hetero-aviomiesten ja pienyrittäjien lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi voin katsoa PL 118 §:n ja lain 444/2012 yhdessä olevan Valtiopetos. ( esitutkintapyynnöt Marko Forssille; Jari Lindströmille ja Porilaiselle konstaapelille kaikki on tuhottu ? )

  Siksi pitäkää tätä julkisena rikosilmoituksena Valtiopetosten tutkimiseksi ; Jorma Jaakkolalla ( Kokemäeltä ) on lisää todisteita aiemmista valtiopetokista; joiden tutkinta myös estettiin PL 118 §:n avulla . ( häneltä toimitus myös tarvittaessa saa yhteystietoni mahdollista haastattelua varten ) .

  Valtiopetosten on loputtava !

 31. Kumitonttu

  Hienoa settiä! Hyvä hyvä.

  Se koira älähtää johon kaikilla kalahtaa. Jessikka Aro ja Rebekka Härkönen elävät maailmassa, jossa vallan väärinkäyttöä ei nähdä korruptiona. Toimittajien tehtävä neljäntenä valtiomahtina on ollut paljastaa kansanvallan vastainen toiminta ja tuoda se julkisuuteen.

  Aro ja Härkönen puolestaan nostavat julkisuuteen heidän oman etunsa vastaisen toiminnan. Se on valta-aseman väärinkäyttöä sanan perinteisessä merkityksessä. Heidän oma moraalinen kompassinsa on täysin kateissa, mitä osoittaa myös heidän intomielinen kiihkoilunsa Putinin trolleista ja muista huru-akkojen etiäisistä.

 32. kommeentti

  Vanha sanonta sanoo:
  Se, joka on valmis luopumaan oikeuksistaan ”turvallisuuden” nimessä, EI ANSAITSE KUMPAAKAAN!

  Onko meillä (enää) velvollisuutta ajatella itse? Onko edes oikeutta?

  Mikä on oikea elämänarvo? Onko se sitten päällä vai alla?

  MUTTA Suomen geopoliittinen sijainti on uskomattoman vaikea. En tiedä suoraan sanoen mistään mitään muuta kuin sen, että orjuus ja/tai barbaarimainen elämäntyyli ei ole ihmismäisen elämän vaihtoehtoja nyt eikä koskaan. Ilman oikeutta vapaaseen ajatteluun ei ole mitään.

 33. Nimetön

  Voiko tämän kirjoittaja muka olla alaikäinen henkilö, joka tekee toimittajan hommia vain harrastuksenaan?!

  Tekstin laatu pesee niin journalistisesti kuin tyylillisesti lähes minkä tahansa Ylen puolella miljardilla eurolla tuotetun artikkelin, joita ilmeisesti kirjoittelee joukko ihan täysi-ikäisiä ”ammattijournalisteja”.

  Ainoa pikku miinus tämän jutun viimeisestä kappaleesta: puolustaa kirjoitettu vahingossa väärin kahdella L:llä. Oikolukekaa tekstinne, ja sen jälkeen oikolukekaa ne vielä uudestaan. Mutta yleisarvosana tälle jutulle ja koko lehdelle: AIVAN MAHTAVA!

 34. Walter

  Journalismi ei ole kuollut. Se elää Kokemäellä pienen julkaisun muodossa talentin päätoimittajan kynässä.
  Nuori päätoimittaja kirjoittaa muutamaan riviin sen mitä Suomen valtamediat ovat jättäneet kirjoittamatta vuosia.

  Kiitos!

 35. Nimetön

  Jumala suojelee totuudenpuhujaa. Muista se aina.

 36. richard kuklinski

  Jessikka Aro on piripää, toimintansa sen mukaista.

 37. Juha Korpela

  Ei Jessika saanut nyttenkään sympatiaa. Jessikan tarkoitus on sananvapauden rajoittaminen . Onko edes oma mielipide .
  Kokemäkeläiselle nuorelle toimittajalle toivon menestystä vapaansanan rintamalla.

 38. Kolmekaksiyksi

  Kiitos kokemäkeläinen-sivulle, jota tarvitaan enemmän kuin koskaan!

  Kyllä tämä median suuntaus on aivan selvää jo kaikille lukutaitaitoisille suomalaisille, joita on valtaosa. Jessikat jäävät monttu auki selittämään, kun suvakkihurmokselta kuoritaan kaikki kääreet ympäriltä yksi valhe kerrallaan.

  Yhteistä tälle, heh, ”ajattelulle” on ollut ”mutku MÄ haluun”:

  …*pysäyttää lentokoneet, *meidän rahat turviksille täyteen ylläpitoon, *niiden sukulaiset ja neljä kpl vaimoa lapsineen…
  Mutku mä haluun – on se ainoa logiikka ja perustelu!
  Jos mä en saa niin: heittäydyn rähmälleni parkumaan vääryyttä lentokentille (Marjaana Toiviainen, Anna-Maja Henriksson), perustan passinjakelupisteen veronmaksajien kirjastoon (Sunniva Drake).

  Niin, kenen rahoilla? Niin, millä mandaatilla? (mutkumähaluun#mandaatti)
  Veronmaksajat suostuneet vai?
  Ehei, suomalaisista 80 % halusi laittomasti maahan tulleet poistettavaksi.

  Itävallassa näkyy aamu, ja suurta järjen valoa:
  Turvisten hyysäys poistetaan kokonaan kansalaisjärjestöiltä. Ne jäävät nuolemaan tahraantuneita näppejään… : )
  Tästä kertoi kansalainen-nettimedia.

  Lainaus netistä:
  ”Amerikkalainen intellektuelli, lehtimies ja politiikan kommentaattori Walter Lippman esitti pessimistisessä teoksessaan Public Opinion jo vuonna 1922, että median manipuloimat kansalaiset eivät kontrolloi poliittista valtaa, vaan kansalaiset ainoastaan toistavat median ja valtaa pitävien poliitikkojen heille opettamia näkemyksiä. Kaikki on siis suodatettua ja sumennettua.

  Niin sanottu sosiaalinen media ja blogosfääri olivat murtamassa tämän umpion, mutta vain hetkeksi. Olemme jälleen kulkemassa kohti aikaa, jolloin rippikoulusta päässeet Janica-Emiliat pyrkivät toimittajina päättämään valtiofilosofiasta ja kertomaan, kuinka meidän täytyy ajatella ja elää.”

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje